Prošnja za donatorstvo <- povezava do dokumenta

Na OŠ dr. Jožeta Toporišiča Dobova s Podružnično šolo Kapele v petek, 22. 9. 2023, načrtujemo izvedbo športnega dne Dan solidarnosti. S tem dnevom bomo obeležili slovenski in evropski dan športa, posvetili pa ga bomo žrtvam poplav. Vsi učenci bodo tekli in nabirali kilometre za dober namen. S prostovoljnimi prispevki staršev in ostalih družinskih članov ter donacijami različnih podjetij bomo pomagali šoli, ki je bila prizadeta v poplavah.

 

Za izvedbo načrtovanega bomo potrebovali denarna sredstva, ki jih pa kot vzgojno-izobraževalna ustanova, ki je odvisna od javnega denarja, nimamo oziroma z njimi ne razpolagamo. Zaradi tega se na vse vas, ki nas pri idejah podpirate, obračamo s prošnjo, da nam s prispevkom pomagate doseči zastavljene cilje. Veseli bomo prav vsakega prispevka. Prispevke lahko učenci oddajo v petek, 22. 9. 2023, ko bomo Dan solidarnosti tudi obeležili.

 

V kolikor poznate koga, ki v teh časih lahko pomaga z donacijo – npr. podjetje, v katerem ste zaposleni, vam z veseljem posredujemo tudi prošnjo za donatorstvo. Namenjena je vsem, ki bi nam kot donatorji s kakršnimkoli denarnim prispevkom pomagali doseči zastavljene cilje.

 

S prispevkom za dobrodelni tek ne pomagate le nam kot organizatorju, ampak predvsem otrokom prizadete šole. Tem želimo pomagati, da se čim prej vrnejo v ustaljene tirnice.                      

 

Učenci in zaposleni na OŠ dr. Jožeta Toporišiča Dobova

(Visited 248 times, 1 visits today)