Spoštovani učenci in starši!

Najbrž vas je že dosegla novica, da v naslednjem tednu ne bo pouka in se bodo nadaljevale počitnice, ki ravno niso po naši volji, so posledica sedaj že skoraj neobvladljivega širjenja koronavirusa.

V naslednjem tednu (2.11.-6.11.) torej ni nobene oblike pouka od vključno 1. do vključno 9. razreda in tudi zaenkrat ni predvideno, da bi morali dneve nadomeščati ne s poukom ob sobotah, skrajšati novoletne ali prvomajske počitnice, pa tudi v mesecu juniju se pouk ne bo podaljšal za en teden.

Upamo, da boste ta teden preživeli dobro, varno in predvsem brez kakršnekoli bolezni. Kako bo v naslednjem tednu še ne vemo točno, ker bo to odvisno od epidemiološke slike, mogoče se nam obeta spet delo na daljavo, mogoče pa se vidimo v živo, v šoli.

Kakorkoli že,  želimo vam vse dobro,če je mogoče uživajte na svežem zraku, preberite kakšno knjigo, telovadite, predvsem pa se vsak dan odpravite stran od računalnika, najbrž ga boste imeli v naslednjih tednih še dovolj.  O pouku po počitnicah vas bomo obvestili.

Lepo vas pozdravljamo in si želimo, da bi bili zdravi vi in vaši dragi.

                                                                                                                               Strokovni delavci OŠ dr. Jožeta Toporišiča Dobova

(Visited 137 times, 1 visits today)