Spoštovani učenci in starši!

Šola nas znova vabi novemu šolskemu letu naproti. Vrniti se moramo na vsakdanje poti. Pred nami so nove naloge, obveznosti in novi izzivi, ki jih povezujemo z uresničevanjem skupnih ciljev. V novo šolsko leto stopimo z zavedanjem, da je šola naš drugi dom, kjer se razumemo le, če se spoštujemo, podpiramo, če upoštevamo pravila in kjer z marljivim delom dosežemo najboljše možne rezultate. Če se bomo vsi potrudili, bomo uspešni in zadovoljni.

Naj bo šolsko leto prežeto z optimizmom, predanostjo in ustvarjalnostjo. Ne smemo pozabiti na dobre medsebojne odnose, strpnost, človečnost in pripravljenost pomagati drug drugemu. Veselo zakorakajmo v šolsko leto polno novega znanja, novih izzivov .

Prvi šolski dan, ki je 2. 9. 2019, bomo začeli ob 7.30 na centralni kot tudi na podružnični šoli. Pouk bo potekal po urniku, ki ga bodo učenci prejeli prvi šolski dan.

Prvi šolski dan prinesejo s seboj šolske copate, beležko in šolsko torbo brez šolskih potrebščin, ker bodo domov odnesli učbenike in delovne zvezke, ki jih dobijo preko učbeniškega sklada.

Učenci bodočega prvega razreda so prejeli posebna vabila, kjer so informacije, ki veljajo za prvi šolski dan.

Šolska malica bo organizirana, učenci bodo lahko za ta dan naročili tudi kosilo.

Avtobusni prevozi in avtobusne proge bodo potekale kot doslej, zjutraj pa bo vozil po ustaljenem voznem redu.

Sprememba bo pri povratku avtobusa!!!

Oba šolska avtobusa s smeri Kapele – Slogansko – Župelevec in v smeri Sela – Mostec – Mihalovec – Loče – Rigonce, bosta s postajališča pri OŠ Jožeta toporišiča Dobova vozila 10 minut pozneje, ob 14.00. Sprememba avtobusnega voznega reda je nastala zaradi uvajanja rekreativnega odmora za učence v času pouka.

 

Ivana Baškovič, ravnateljica

(Visited 125 times, 1 visits today)