Danes smo bili vključeni v pouk pri različnih predmetih. Vsak je spremljal učne ure s svojim »španskim bratom oz. sestro«. Zelo zanimivo je bilo tudi pri telovadbi, ko smo ugotovili, da je kolebnica zelo zanimiv športni rekvizit. Z njo se da ustvariti pravo skupinsko koreografijo. Vaaau!!!

Potem pa so se nam začele tresti hlače, kajti prišel je čas za našo predstavo. Nastopili smo v mestnem gledališču. Najprej smo imeli tonsko vajo in čas za postavitev odrskih luči. Začelo se je. Strah, da Španci ne bodo razumeli Krpanove, Klepčeve in Vidine zgodbe, se je hitro razblinil. S svojim odzivom med spremljanjem predstave so nam dali zagon. Predstavili smo se v najboljši možni luči. Še posebej smo navdušili s slovensko narodno glasbo in plesom. Veseli smo, da so razumeli sporočilo, se od srca nasmejali komičnim delom naše predstave in nas nagradili z bučnim aplavzom. Občutek na odru je bil zmagovalen. Še sam župan Alberica nam je po predstavi čestital in vsakemu izročil darilo. Gostitelji pa so nam priredili mini koncert glasbenih uspešnic.

Popoldne smo preživeli na plaži Cullera v družbi družin gostiteljic. Prostrana plaža in peneči se valovi so poskrbeli za popolno druženje. Tudi na presenečenje niso pozabili! Ob čarobnem sončnem zahodu smo nabirali školjke in naredili nekaj razgranih fotografij.

(Visited 189 times, 1 visits today)