Nagovor učencem (.pdf)

Dragi učenci,

želim si, da ste zdravi vi in vaši starši in se kolikor toliko dobro počutite v osamitvi. Upam, da ste teh nekaj dni kljub vsem okoliščinam izkoristili dobro in vam še ni preveč enolično in dolgočasno ter da čas izkoriščate za stvari, za katere ga imate včasih premalo.

Sama verjamem, da lahko v vsaki situaciji najdemo nekaj dobrega, zato poskušajmo najti kaj pozitivnega tudi v tej izkušnji. Vsekakor lahko to obdobje izkoristite tako, da ga preživite s tistimi, ki vas imajo radi in ki jih imate najraje.

Bomo pa z jutrišnjim dnem učitelji poskrbeli, da vam ne bo preveč dolgčas in da ne boste »žalostni«, ker pouka kot ste ga bili navajeni, ni.  Skušajte upoštevati navodila in pridno opravljati šolsko delo in verjamem, da nam bo skupaj uspelo. Pouk na daljavo bo od vas in vaših staršev zahteval veliko časa. V primeru težav pri šolskem delu se preko elektronske pošte obrnite na učitelje, ki vam bodo pomagali.

Gradiva bodo na spletni strani šole naložena za vsak dan posebej ob 8. uri.

Želim vam uspešen začetek šolskega dela. Za vsa vprašanja sem vam seveda na voljo preko e-pošte, moj naslov pa najdete na spletni strani.

Ostanite zdravi, bodite doma, druženje s prijatelji pa preložite na čas, ko se bomo zopet vsi skupaj srečali.

 Ivana Baškovič, ravnateljica

(Visited 347 times, 1 visits today)